2 in 1 a konyhában is

2010.06.05. 12:33 Alice from Wonderland
 
Alice from Wonderland: kitchen-drawer

Egyre több és egyre kisebb garzonok kerülnek a piacra, emlékezzünk csak a néhány hónapja több helyen is bemutatott mini lakásra.  Ahogy egyre kisebbek a lakások, egyre nagyobb szükség lesz a háztartási gépek területén is  a kompakt, helytakarékos megoldásokra. A kis lakások, nagy ötletekkel épp oly otthonosak és kényelmesek lehetnek, mint nagyobb társaik. Mini lakásba pedig, mini konyha dukál.

A mini konyháknak több generációja látott már napvilágot, a legtöbb nem nagyobb egy átlagos mikorsütőnél. A funkciójukat tekintve már válozatosabb a felhozatal, az egyik légkveréses mini sütő, a tetején főzőlapokkal, a másik megoldásnál kávéfőző is jár a sütő mellé. Itt a szabályozható főzőlapok elmaradnak, viszont a sütő belsejéen lévő fűtőszál a tetejébe épített kis főzőlapot is melegíti, így alkalmas sütögetésre.

A legújabb generációs minikonyha már nem a mikro utánzat vonalat követi. A fiókos kis szekrényhez hasonlító szerkezetben található egy hűtő, egy főzőlap, egy tároló fiók, ami a hűtő és fűtő felületeket is elválasztja, a tetején lévő munkalap, pedig melegen tartja az ételt. Egyszerű és nagyszerű, és a költözésnél is nagy megkönnyebbülés, hogy nem kell a hűtőt cipelni. 

 /Forrás: Stacey Sheppard's blog/

Egy kattintás és nem maradsz le a friss posztokról:

Címkék: mini konyha kompakt

A bejegyzés trackback címe:

https://futurista.blog.hu/api/trackback/id/tr72028988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cmj 2010.11.01. 13:21:17

Tisztelt Olvasók!

Én egy debreceni, munkanélküli, 22 éves pályakezdő vagyok, de szeretnék Önöktől segítséget kérni, hogy a kezdeményezésem megvalósulhatson! Szeretném, ha a civil kezdeményezésemben Önök is segítenének! Azt szeretném, ha létrehoznánk egy olyan civil szervezetet, amely a katasztrófák megelőzésére szakosodott szervezet lenne, és ezáltal az ilyenféle katasztrófák megelőzhető lenne, mint a vörösiszap-féle katasztrófa.

Kérem segítsék elő e tervemet és kezdeményezésemet. szeretném Önökkel személyesen is felvenni a kapcsolatot e kezdeményezésem pontosabb elképzelései végett!

Köszönöm előre is megértő válaszukat!

U.I.: Kérem nézzék meg közben a blogomat! a címe: katasztrofamegelozes.blogter.hu/439005/bemutatkozas

süti beállítások módosítása